Springkussens

Springkussens

Met een springkussen van Playtime wordt elk evenement een feest. Huur een vrolijk springkussen...

> Lees meer...

Geboorteobjecten

Geboorteobjecten

Als de kleine geboren is, wilt u dit aan iedereen laten weten. Dankzij een raambord, ooievaar...

> Lees meer...

Popcorn & Suikerspin

Popcorn & Suikerspin

Huur een popcornmachine, suikerspinmachine en marktkraam voor een braderie, evenement...

> Lees meer...

Playtime Attractieverhuur in Zeeland - Middelburg verhuurt alle attracties, kramen en objecten die u nodig heeft voor een geslaagd evenement, buurtfeest, bedrijfsfeest of kinderfeestje. U kunt bij ons terecht voor uw snoepkraam of suikerspinmachine als u wilt deelnemen aan een braderie en ook voor een complete set attracties bij uw bedrijfsjubileum. Voor een kinderfeestje kunt u bij ons terecht voor een springkussen, al dan niet met een suikerspin- of popcornmachine erbij.

Opvallende geboorteobjecten

Daarnaast verhuren wij bijzondere en opvallende geboorteobjecten. De geboorte van een kind is een speciaal moment dat niet ongemerkt voorbij mag gaan. Met een object in uw voortuin, op het raam of bij de voordeur kunt u aan iedereen laten zien dat er een kleine geboren is. Sommige objecten kunnen voorzien worden van de naam van de pasgeborene.

Attracties met service

Wij verhuren alle objecten in combinatie met service en ondersteuning. Opblaasbare objecten zoals springkussens verhuren wij inclusief blowers en alle andere benodigdheden. Indien gewenst assisteren wij u met het opbouwen en afbreken. U heeft de keuze of u uw gehuurde objecten zelf haalt en brengt of dat u het door ons laat bezorgen en ophalen.


Sitemap - Genoemde prijzen zijn inclusief BTW - © 2014 Playtime Attractieverhuur